Правила съм го отдавна, но сега дойде ред да опиша начина му на
приготвяне.
Идеята е от нета. Тя е интересна, тъкми се бързо и резултатът е добър.
ПРОДУКТИ:
1 хляб- да не е
нарязан предварително
колбас
сирене
кашкавал
чесън
краве масло
олио
любими подправки
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Хлябът се разрязва почти
до кората така, както е показано на снимката.
В разрезите се слагат
колбасът, сиренето и кашкавалът, нарязани на парчета.
Накапва се и олио, в
което е размесен счуканият чесън.
Поръсва се с
подправки и се полива с разтопено масло.
Завива се в пекарско
фолио, загръща се добре и се пече в гореща фурна на 200 градуса за около 40
минути.
Ще се насладите на нещо много вкусно, подходящо за закуска в почивните
ви дни.
Няма коментари:
Публикуване на коментар