XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЯБЪЛКОВИ КУРАБИЙКИ БЕЗ БРАШНО И ЗАХАР

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

четвъртък, 14 юли 2016 г.

ЯБЪЛКОВИ КУРАБИЙКИ БЕЗ БРАШНО И ЗАХАР


Цветни са , нали? И интересни. Да, ама на много малко хора ще допаднат. 
На мен първоначално изобщо не ми харесаха и може би, защото ги опитах още топли, а авторката на рецептата изрично бе написала, че се консумират охладени. И въпреки това, пак няма да се приеме вкусът им, защото са с много смесени продукти- извара, плод, зеленчук..., а болшинството са традиционалисти.
В крайна сметка днес вече ми харесват и ги ям с охота.
Отнесох на племенницата и тя ги одобри, защото е привърженичка на здравословното хранене.
А те наистина са много здравословни. И леки.
Давам линк към оригиналната рецепта, но ще уточня, че аз намалих изварата с 50 г и за сметка на това сложих 2 с. л. кисело мляко, а на мястото на киноата- семена от чия.


Ето какви продукти използвах и снимков материал откъм изпълнението на рецептата:13. 07. 2016 г

2 коментара:

  1. Изглеждат прекрасно :) Чудесни алтернативи на изварата и киноата предлагате. Благодаря, че сте цитирали рецептата ми!

    ОтговорИзтриване
  2. Много са хубави. Съпругът ми каза да направя пак. Честно казвам, че топли не ми харесаха, но Вие изрично сте написала как се консумират, ама нали нямах търпение. А за цитирането на рецептата как не, трудът все пак е Ваш.
    Още веднъж БЛАГОДАРЯ! Аз съм привърженик И на такъв вид храна и затова опитвам подобни рецепти.

    ОтговорИзтриване