XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЦАРЕВИЧНИ ПИТКИ С ИЗВАРА, МОРКОВИ И КОПЪР

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

неделя, 3 юли 2016 г.

ЦАРЕВИЧНИ ПИТКИ С ИЗВАРА, МОРКОВИ И КОПЪР


Обичам да си правя експерименти особено, ако става въпрос за някакъв вид месене.
Тези питки са различни и интересни.
Правила съм ги много отдавна , но днес отново се сети за тях.

ПРОДУКТИ:
300 г извара
1 голям настърган морков
2 яйца
1 шепа нарязан копър
1 ч.ч. царевичен грис
4-5 с. л. бяло брашно
1 каф. л. сол
1 каф. л. захар
1 бакпулвер
1 с. л. олио


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
От посочените продукти се замесва тесто, което се прави на питки.
Те се редят на разстояние в тава, намазана с олио или покрита с пекарска хартия.
Пекат се в предварително загрята на 180 г температура до лек кафеникав цвят.

Особено вкусни са, ако са топли и меки.

От архивите

Няма коментари:

Публикуване на коментар