XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: КЮФТЕТА , ДОМАТ И МАРИНОВАНИ ЧУШКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

четвъртък, 11 февруари 2016 г.

КЮФТЕТА , ДОМАТ И МАРИНОВАНИ ЧУШКИ

Кюфтенцата са пържени, да, но си мисля, че стопроцентовото прехласване по какъвто и да било режим на хранене, е малко излишен. Не можем да се предпазим от всичко грешно на този свят, а и не е нужно чак пък толкова да се главоболим. 
В крайна сметка са важни крайните резултати , а не самата прецизност.
Но, има едно НО и то е, че кюфтенцата са от домашна кайма, приготвена от три вида меса- свинско, телешко и магарешко. 
Да, напълно екологично чисто магарешко месо- храната на силните! 
У дома обожаваме магарешкото и конското и не се впечатлявам от чуждото мнение.
 Който е против тези два вида месо, нека си купува готовата кайма, забъркана от разните му там бизонски меса, стояли във фризерите по 20 години.
Казвам го и заставам зад думите си, защото преди години баща ми работеше в колбасарско предприятие и е видял всичко нередно там, а то е в основата на приготвянето на кайма и колбаси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар