Кюфтенцата са пържени, да, но си мисля, че стопроцентовото прехласване по какъвто и да било режим на хранене, е малко излишен. Не можем да се предпазим от всичко грешно на този свят, а и не е нужно чак пък толкова да се главоболим.
В крайна сметка са важни крайните резултати , а не самата прецизност.
Но, има едно НО и то е, че кюфтенцата са от домашна кайма, приготвена от три вида меса- свинско, телешко и магарешко.
Да, напълно екологично чисто магарешко месо- храната на силните!
У дома обожаваме магарешкото и конското и не се впечатлявам от чуждото мнение.
Който е против тези два вида месо, нека си купува готовата кайма, забъркана от разните му там бизонски меса, стояли във фризерите по 20 години.
Казвам го и заставам зад думите си, защото преди години баща ми работеше в колбасарско предприятие и е видял всичко нередно там, а то е в основата на приготвянето на кайма и колбаси.
Няма коментари:
Публикуване на коментар