Бързо ястие, подходящо за обяд или вечеря.
Става и за гости, защото изглежда много добре и има апетитен вид.
А за вкуса няма да споменавам. Сами ще се убедите какъв е той.
ПРОДУКТИ:
пилешки гърди
було
гъби
моркови
чушки
тиквичка
царевица
олио
масло
сол
шарен пипер
риган
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
От гърдите се правят пържолки, които се завиват в булото.
Другият вариант е да си ги закупите готови.
Печете ги на скара.
Зеленчуците и гъбите се режат на много тънки филийки и се слагат с олиото и сол на вкус в тиган с незалепващо покритие.
Започвате да ги задушавате до извирането на водичката, която те сами си пускат.
Отстранявате ги от котлона едва, когато започнат да се запържват.
Овкусявате с млян шарен пипер/ не шарена сол/, риган и малко масълце.
Разбърквате и сте готови с гарнитурата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар