Преди няколко дни една моя виртуална дружка ми сподели, че нейната майка правела кюфтенца от магданоз. На свой ред аз реших, че ще направя нещо подобно, защото имах доста зелении. Сложих и магданоз плюс козе сиренце и после ядохме с охота.
С тази моя скромна храна радвам семейството си и приятелите ни. Готвя за удоволствие.Тръпка е да знаеш, че след кратък престой пред печката ще се получи още едно ново блюдо.Рядко повтарям стари ястия.Импровизирам смело.Идеите ми са много и затова реших да споделя с вас семейната ни кухня. С поздрави: МАРГИ
Всичко за мен
- МАРГАРИТА ДИМИТРОВА
- Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
- Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
вторник, 16 април 2013 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Страхотно предложение!Обожавам тези дарове на пролетта,копривата е един от тях.
ОтговорИзтриванеСъжалявам,че се отклонявам от темата.Много ми се иска да ги опитам тези шницелчета,но има ли вариант без пържене?Всъщност съвсем не съм наясно възможно ли е да се изпекат например на фурна...(аз съм новаче в кухнята,извинявам се). :)
Няма да станат същите, ще трябва да им сложиш много брашно, за да не се разтекат. Ще загубиш вкуса им :(.
ОтговорИзтриване