XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПРОЛЕТЕН БОБЕЦ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

неделя, 27 април 2014 г.

ПРОЛЕТЕН БОБЕЦ

Наричам го пролетен, защото в него слагам всичко зелено, що в двора се е родило- зелен лук, пресен чесън, лапад, киселец. Подправям го със свеж  магданоз, девесил и джоджен.
Останалото, което използвам за неговото приготвяне е:
зрял фасул
1 глава кромид лук
шепа нарязани чушки
1 ч. ч. домати/ все още са от консерва/
сол
малко олио
черен пипер
червен пипер
чубрица
 Няма да описвам начина на готвене, защото всеки знае как се вари боб :).
........................................
ЗЕЛЕНИЙКИТЕ
27. 04. 2014 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар