XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПЕЧУРКИ С КРЕМА СИРЕНЕ И СМЕТАНА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

неделя, 19 юни 2022 г.

ПЕЧУРКИ С КРЕМА СИРЕНЕ И СМЕТАНА

Приготвят се  за около 15 минути, което ги прави подходящи  за един бърз обяд или вечеря.

Ястието може да се сервира като основно, а може и като една приятна добавка към печено месо.

ПРОДУКТИ:

300 г печурки

50 г крема сирене

250 г течна готварска сметана

1 ч. л. горчица

2 с. л. олио

щипка млян черен пипер

сол- на вкус

копър- за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Нарязваме гъбите на едро и ги слагаме в тиган със сгорещено олио.

Посоляваме ги на вкус.

Бъркаме ги непрекъснато в продължение на 8- 10 минути или до готовност.

През това време с бъркалка разбиваме добре сметаната със сиренето и горчицата.

Слагаме млечната смес  в тигана и овкусяваме с черния пипер.

Солим , ако е необходимо.

Бъркаме до желана гъстота.

Сервираме ястието топло или  като добавка към порция печено месо.


14. 06. 2022 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар