XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: КОЗУНАЧЕНА ПИТА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

петък, 8 април 2016 г.

КОЗУНАЧЕНА ПИТА

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА РАЛИЦА ЗА ТОЗИ ВИД ХЛЯБ!
АПЛОДИСМЕНТИ ЗА КОНЦИТЕ! ОБОЖАВАМ ГИ.


Спазих всичко с изключение на три дребни неща:
1. Питата пое около 620 г брашно, може би заради големината на яйцата.
2. Сложих 1 с. л. хималайска сол
3. Поръсих с маково семе, ЗАЩОТО в момента нямах сусам, иначе го обичаме.

ПРОДУКТИ:
 НАЧИН НА ОФОРМЯНЕ:










КРАСОТА!

8 април 2016 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар