С нея можете да изненадате свои гости, които обичат да консумират риба.
Малко по- калорична става по тази рецепта, но пък е вкусна и много
представителна.
ПРОДУКТИ:
500 г бяла риба / в
случая е Тилапия/
200 г гъста майонеза
200 г топено пушено
сирене
50 г кашкавал
1/ 2 глава кромид лук
1- 2 домата
черен пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Взема се тава и се
застила с алуминиево фолио.
Намазва се с част от
майонезата.
На разстояние се
подрежда филето, нарязано на порции.
Парчетата се
намазват с останалото количество
майонеза.
Върху рибата се
нареждат следните продукти:
-
тънки филийки лук
-
тънки кръгчета домат
-
филийки топено сирене
-
лентички кашкавал
Отгоре
се поръсва черен пипер.
Рибата
се изпича в гореща фурна на 200 градуса до приятен загар на сирената.
/ от архивите/
Няма коментари:
Публикуване на коментар