XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ГОЛЯМА САРМА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

вторник, 19 май 2015 г.

ГОЛЯМА САРМА

Никаква философия няма в нея.
Правите си каймата като за обикновени сарми, разстилате зелеви листа по намазнена кексова форма, слагате плънката, загръщате краищата на листата или нареждате други, поръсвате с олио и печете във фурната на 200 градуса.
Аз се страхувах да не я препека, но е видимо, че е могло още.

19 май 2015 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар