XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: БОБЕН ДИП С МАСЛИНИ И ОРЕХИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

вторник, 22 ноември 2022 г.

БОБЕН ДИП С МАСЛИНИ И ОРЕХИ

                               Една бърза  разядка с плътна консистенция.

Отличава се с интересен вкус и е доста засищаща.

ПРОДУКТИ:

200 г сварен боб

20 черни маслини

1 каф. ч. орехови ядки

5 скилидки чесън

1/ 2 малка глава кромид лук

3 с. л. олио

1 каф. л. оцет

1/ 2 каф. л. млян черен пипер

сол- на вкус

шепа нарязан магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Слагаме боба в блендер.

Към него добавяме двата вида лук и маслините, нарязани на дребно, а след това и орехите.

Изсипваме мазнината и оцета.

Посоляваме на вкус.

Овкусяваме с черния пипер и магданоза.

Смиламе всичко до получаване на еднородна консистенция.

Сервираме дипа с препечен хляб.



Няма коментари:

Публикуване на коментар