Страници

вторник, 5 ноември 2013 г.

ПИЛЕШКО С ГЪБИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ НА ТИГАН

Поредният вариант на това ястие- бърз и вкусен.
ПРОДУКТИ/ количеството определяте вие/:
пилешко месо от гърди
гъби
моркови
прясна чушка
любима подправка/ и/
олио или масло
сол на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Нарязвам месото на ивици, соля го и го задушавам в тефлонов тиган и мазнина, а после го запържвам . Изваждам го и го оставям настрани. 
В същата мазнина задушавам до полуомекване нарязаните на филийки гъби и зеленчуци. Към тях добавям месото, овкусявам с подправката и сервирам с бяло вино.
Често пъти съвсем накрая слагам готовото ястие в глинен  съд, за да поеме неговия аромат и да стане още по- вкусно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар