Страници

събота, 2 март 2013 г.

КИТАЙСКО ЗЕЛЕ С ЛУК И МНОГО МАГДАНОЗ

Обожавам този зеленчук. 
По принцип го консумирам с моркови и царевица, а веднъж и с риба Тон, но от две седмици насам го хапвам всяка вечер с добавката на кромид лук и много магданоз. Имам усещането, че ям прясна марулена салата. Толкова ми харесва, такава свежа салата се получава, че мога да го ям така всеки Божи ден :).
Опитайте го, дано да ви допадне на вкус.
Претрийте го добре със сол преди да го овкусите с другото.
Иииии.... Много ВЪ моля, даже ви ЗАМОЛВАМ- добавете му малко огнена водица, защото " Прекаленият светец и Богу не е драг! " :) :) :)

2 коментара:

  1. Честит Национален празник,Марги!
    От няколко дни съм се заровила в твоите странички и открих много интересни неща.Поздрави за майсторлъка, мила колежке!......А на зимнината си направо царица.

    ОтговорИзтриване
  2. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ, ВИЛИ!
    Благодаря ти за хубавите думи! Радвам се, когато мога да бъда полезна на хората с нещо. Рови си, чети си и си готви на воля. Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване