Страници

неделя, 21 октомври 2012 г.

КАРФИОЛ В МАСЛО И ТОПЕНО СИРЕНЦЕ

Нещо много лесно и вкусно. 
Рецептата ми каза моя колежка от търновския университет. Копирах дословно написаното от нея. Промених само количеството на сиренето. Сложих 100 грама от него, защото го обожавам.
КОПИРАНО:
"Много ме кефиш, Марго, че ги измисляш в движение и ги забъркваш набързо. И аз тъй правя, затова се надявам да пробваш това, което направих снощи и да ти хареса. 
Накъсваш или нарязваш едно средно голямо карфиолче и го запържво-задушаваш с около 30-40 г масло и малко олио за 10-тина минути, добавяш 2-3 с.л. галета и още 5 мин. и накрая допълваш с още 30-40 г нарязано топено сирене за 2-3 мин. и...добър апетит!"
Разбрахте, нали! :) 

18 октомври 2012 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар