Изцеден, смлян или пасиран- това е без значение.
Важното е да е от домашни , пресни и свежи доматки, отгледани по БИО начин.
Можете да направите сока пикантен, т. е с някоя подправчица вътре в него, а защо не и с люто чушленце за задвижване на метаболизма.
С тази моя скромна храна радвам семейството си и приятелите ни. Готвя за удоволствие.Тръпка е да знаеш, че след кратък престой пред печката ще се получи още едно ново блюдо.Рядко повтарям стари ястия.Импровизирам смело.Идеите ми са много и затова реших да споделя с вас семейната ни кухня. С поздрави: МАРГИ
Всичко за мен
![Моята снимка](http://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgFZrWFOEo0VKulD7bHlx5V0sCq4RYKIvWJdSSUnSsERFlpDzaC8LV1Pn63OX5DYKj9FnSTU4E84GgwnS9mWL5jtFcm1pGiidu1efxkMUCEmsGNYI-xKjqzzevh0Jm/s113/CAM04313.jpg)
- МАРГАРИТА ДИМИТРОВА
- Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
- Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар