Една бърза разядка с плътна консистенция.
Отличава се с интересен вкус и е доста засищаща.
ПРОДУКТИ:
200 г сварен боб
20 черни маслини
1 каф. ч. орехови ядки
5 скилидки чесън
1/ 2 малка глава кромид лук
3 с. л. олио
1 каф. л. оцет
1/ 2 каф. л. млян черен пипер
сол- на вкус
шепа нарязан магданоз
НАЧИН
НА ПРИГОТВЯНЕ:
Слагаме боба в блендер.
Към него добавяме двата вида лук и маслините, нарязани
на дребно, а след това и орехите.
Изсипваме мазнината и оцета.
Посоляваме на вкус.
Овкусяваме с черния пипер и магданоза.
Смиламе всичко до получаване на еднородна
консистенция.
Сервираме дипа с препечен хляб.
Няма коментари:
Публикуване на коментар