Интересни са и вкусни. Аз Бих ги
кръстила КАРТОФЕНИ БУХТИ С АРОМАТ НА МАСЪЛЦЕ. Стават за биричка, прекрасни са, в
това спор няма.
ПРОДУКТИ:
500 г картофи
2 яйца
1 ч. л. сол
30 г краве масло / 20
г + 10 г/
180 г брашно
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Сварявам картофите,
беля ги и ги намачквам със солта и 20 г от маслото. Добавям яйцата, постепенно и брашното.
Омесвам сместа
добре, гребвам с лъжица и пържа хлебчетата от всяка страна в горещо олио. Изваждам
ги и леко ги намазвам с масълце. Изчакваме то да се стопи и ги поднасяме.
7 август 2013 г
Марго, много хубава рецепта отново! Ще се пробва непременно!
ОтговорИзтриванеПрегръдки!
Да, вкусни са, Зиче. Опитай ги :).
ОтговорИзтриване