Страници

сряда, 10 август 2011 г.

ЗАБУЛЕНИ ЯЙЦА СЪС СОС БОЛОНЕЗЕ

    Една вечер бях толкова изморена от работата през деня, но май нямах и " финансова сигурност" , та... гледах и се чудех какво да спретна за вечеря- хем да е бързо, хем да е евтино. Погледнах в хладилника ЯЙЦА. Отворих шкафа с подправките и сухите провизии и насреща пакетче СОС БОЛОНЕЗЕ за спагети. Хм, рекох си, що ли да не опитам пък тази комбинация? Сега ми е паднало!



      Сварих яйцата без черупките в солена вода, т. е " забулих ги", поставих ги в чиния и върху тях полях соса, който направих по указанията на пакетчето, но без каймата. Ами да ви кажа, хареса ни ястието и си го изядохме с мерак :).

                                                                юли 2011 г

1 коментар:

  1. Любимото ястие на мъжа ми:)
    Марго, давай зимата да си спретнем едно събиране в северна БГ... кулинарките се събират, но я в Пловдив, я в Софето.... мисли по въпроса от сега:))

    ОтговорИзтриване