Страници

неделя, 24 юли 2011 г.

ТИКВИЧКИ НА ФУРНА С МАЙОНЕЗЕН СОС

                                                 НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:   
     ТИКВИЧКИТЕ СЕ РЕЖАТ НА ФИЛИЙКИ И СЕ ПЕКАТ СЪС СОЛ И ОЛИО ВЪВ ФУРНА, КАТО СЕ РАЗБЪРКВАТ НЯКОЛКО ПЪТИ, ЗА ДА НЕ ЗАГОРЯТ. НЕ СЕ СИПВА ВОДА, ТЕ СИ ПУСКАТ. СЛЕД КАТО СЕ ИЗПЕКАТ ХУБАВО / БЕЗ ДА ИМА ТЕЧНОСТ В ТАВАТА/ СЕ ЗАЛИВАТ С 1 МАЙОНЕЗА, РАЗБИТА С 2 С. Л. КИСЕЛО МЛЯКО И ПОДПРАВЕНА С ЧЕСЪН. ОТГОРЕ СЕ ПОРЪСВАТ С МАГДАНОЗ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар