tag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post5026937706522326755..comments2023-10-04T10:37:08.881+03:00Comments on КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: РИБЕНА КОНСЕРВА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ " РОПОТАМО"МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttp://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-52429521452813770382021-10-28T06:54:54.468+03:002021-10-28T06:54:54.468+03:00Много мило от Ваша страна. Тя наистина е от едно в...Много мило от Ваша страна. Тя наистина е от едно време, а смяната на моркови с боб е възможна. Правили сме я и с боб, и само с чеснови доматки... Благодаря Ви за поздравите! Поздрави и от мен! :) МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-26169639047315603822021-10-23T20:05:26.631+03:002021-10-23T20:05:26.631+03:00Здравейте.Искам да ви благодаря за отличната рибен...Здравейте.Искам да ви благодаря за отличната рибена консерва.Стана нещо превъзходно.Миналата година я направих с една замяна вместо моркови сложих сварен бял боб.Добро мезе за неочаквани гости.Раздавах и на приятели и всеки каза че рибната консерва е като от едно време.Бъдете жива и здрава.Сенайhttps://www.blogger.com/profile/04838208592994747904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-6098096378361543272021-07-05T12:03:08.224+03:002021-07-05T12:03:08.224+03:00Радвам се, Мити, че ти е допаднала рецептата. Тя н...Радвам се, Мити, че ти е допаднала рецептата. Тя наистина е много сполучлива и така винаги имаш храна в мазето. Спокойно можеш да сложиш от тази риба като мезе на трапезата за внезапни гости.<br />Поздрави и със здраве да я консумирате! :)МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-73162912486510546002021-06-23T23:57:27.555+03:002021-06-23T23:57:27.555+03:00Супер рецепта направих я със шаран от 800 грама до...Супер рецепта направих я със шаран от 800 грама до 1,2 кг.става супер варя я в херметик за 50 минути след като засвири и още час и половина в буркана в обикновенна тенджера или тенекия от сирене.не се усеща кокал.браво.слагам и червена камба.Mitkohttps://www.blogger.com/profile/06286278550735507200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-85031341486597026742020-10-16T20:17:23.446+03:002020-10-16T20:17:23.446+03:00Не, не слагам. Достатъчно солена става консервата....Не, не слагам. Достатъчно солена става консервата.МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-20707495894483727132020-10-10T08:32:46.336+03:002020-10-10T08:32:46.336+03:00Бих искала да попитам допълнително сол слага ли се...Бих искала да попитам допълнително сол слага ли се като се реди в бурканите?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16393452228744640234noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-37405749393240918582020-09-07T15:40:36.154+03:002020-09-07T15:40:36.154+03:00Да, да. Трябва да се минали топлинна обработка и с...Да, да. Трябва да се минали топлинна обработка и сгъстени на пюре, доматен сос... :) МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-31817974531864190552020-09-06T04:33:09.731+03:002020-09-06T04:33:09.731+03:00Прекрасна идея !Бих искала да попитам доматите ,ка...Прекрасна идея !Бих искала да попитам доматите ,като се смелят минават ли топлинна обработка за да се редуцират до пюре ..или се добавят директноAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03175079969049238374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-90339600676382483302019-07-25T14:32:36.161+03:002019-07-25T14:32:36.161+03:00Даааа,но за съжаление сега не мога да си направя, ...Даааа,но за съжаление сега не мога да си направя, защото не намирам читава риба. Здрави да сте и да си хапвате от консервичката. Поздрави: Марги :) МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-35640013454141026072019-07-23T11:21:06.324+03:002019-07-23T11:21:06.324+03:00Страхотна е. Страхотна е. Margaritahttps://www.blogger.com/profile/06847795299149516772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-31217938865477740192018-11-05T10:36:25.762+02:002018-11-05T10:36:25.762+02:00Прочетох случайно за туршията, след това видях бан...Прочетох случайно за туршията, след това видях баницата и рибата. Браво Маргарита!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05473659026575359290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-3826826292556885462018-10-27T22:49:09.735+03:002018-10-27T22:49:09.735+03:00Много хубаво описание! Благодаря! Сега вися над пе...Много хубаво описание! Благодаря! Сега вися над печката и я приготвям :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09853245540899582834noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-23368335163748276072017-08-10T20:24:39.153+03:002017-08-10T20:24:39.153+03:00Наистина прекрасна рецепта.Наистина прекрасна рецепта.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12233242768874117302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-86095768041293017402016-03-08T17:15:06.836+02:002016-03-08T17:15:06.836+02:00Еха, Слави, стана ми драго като ти прочетох думите...Еха, Слави, стана ми драго като ти прочетох думите.<br />Браво! Значи сме колеги по хоби. Прекрасно е да готвиш, нали? И после да се радваш на благините, които си сътворил.<br />Поздрави: МаргиМАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-15953383204290623602016-03-08T15:53:59.785+02:002016-03-08T15:53:59.785+02:00Леле мда много ми хареса стана страхотна консерва ...Леле мда много ми хареса стана страхотна консерва от риба много хубави рецепти иииииии на мен ми е хоби нооо ти ти май ме задминавашAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11247627689883416426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-75287671753100120352016-03-08T15:50:19.912+02:002016-03-08T15:50:19.912+02:00Леле чесно да ти кажа направо се очаровах рибата в...Леле чесно да ти кажа направо се очаровах рибата в консерва стана върха иииииии аз като теб хоби ми е да готвя нооо ти ти ме задминаваш .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11247627689883416426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-76675625745057800172015-10-03T12:20:48.223+03:002015-10-03T12:20:48.223+03:00Да, Илия, много вкусно нещо е тази консерва и осве...Да, Илия, много вкусно нещо е тази консерва и освен това винаги имаш нещо готово под ръка, с което можеш да се нахраниш.<br />Поздрави!МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-2202878036927790362015-10-01T13:27:43.680+03:002015-10-01T13:27:43.680+03:00super
super<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08001740735541149893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-54399828751215376482014-07-19T15:23:09.693+03:002014-07-19T15:23:09.693+03:00Благодаря за хубавите думи! Споделете дали ви е ха...Благодаря за хубавите думи! Споделете дали ви е харесал начинът на приготвяне. А за чинията сте прав, да, ако рибата е едра. Иначе пак ще се разкъса по време на смесването с останалите продукти. Поздрави!МАРГАРИТА ДИМИТРОВАhttps://www.blogger.com/profile/15833166289974505257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7974461828025619263.post-341230983926161832014-07-13T10:41:28.768+03:002014-07-13T10:41:28.768+03:00Рядко заставам над печката но твоята рецепта ме из...Рядко заставам над печката но твоята рецепта ме изкуши. Намират ми се разни риби във фризера и с радост се възползвах от твоята идея. Последвах съвета ти и смело импровизирах.... сега няколко платерини заргани и таранки се греят на топло в тенджерата под налягане, а аз нямам търпение да мине необходимото време за кулинарна готовност. Благодаря за чудесната идея.<br />ПП: една идейка и от мен - преди да сложа капака на тенджерата захлупвам рибата с една чиния за да не се разкъсва при варенето. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06050858365451679228noreply@blogger.com