Разядката е по идея на Ани от кулинарен блог „ Вкуснотека”.
Благодаря на жената за
вкусната идея.
Малко топъл или препечен хлебец е чудесната добавка към тази
вкусотийка.
Маже се така, все едно е приготвена с майонеза, ама не е. Просто
мазнината е повече и създава тази илюзия.
ПРОДУКТИ:
2 средно големи
патладжана
1 голяма скилидка
чесън
1 каф. ч. зехтин/
олио/
1 купичка за ядки с
трохи от стар хляб
1 ч. л. оцет
сол на вкус
млян черен пипер
свеж магданоз
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
В блендер се слагат:
- изпечените на фурна
и обелени патладжани
- нарязаният чесън
- мазнината
- хлебните трохи
- оцета, солта,
черният пипер и нарязаният магданоз
Всичко се смила много
добре и се поднася към вечерната ракийка.
6 октомври 2015 г
Няма коментари:
Публикуване на коментар