Подхванаха ни жегите и започнах да готвя все по- рядко. Какви ти манджи и гозби на тези 30 градуса?! Та то чак не е за приказване… Лошото е, че обичам нещо „ разкарно”, но не и таратор с мляко и затова често си забърквам този. Нали пък си падам по селската идилия, та и затова. Хем бърз, хем лесен, хем много разхлаждащ. Като си сръбнем по паничка от него и ни става едно хубаво, хубавоооо… :).
ПРОДУКТИ:
1 краставица
3- 4 стръкчета пресен
чесън
свеж копър
свеж магданоз
вода за разреждане
олио
оцет или 3-4 сварени и
намачкани / без люспата/ кисели джанки
сол на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Всичко се смесва като
за обикновен таратор . Няма никаква философия. Слага се малко повечко олио, за
да не е съвсем воднист.
Направете си го,
съвсем му е времето вече :).
....................................
април 2013 г
И се яде с люспа от половин кромид вместо лъжица :) ...
ОтговорИзтриванеЕее, това не го знаех :).
ОтговорИзтриване