Нещо много лесно и вкусно.
Рецептата ми каза моя колежка от търновския университет. Копирах дословно написаното от нея. Промених само количеството на сиренето. Сложих 100 грама от него, защото го обожавам.
КОПИРАНО:
"Много ме кефиш, Марго, че ги измисляш в движение и ги забъркваш набързо. И
аз тъй правя, затова се надявам да пробваш това, което направих снощи и
да ти хареса.
Накъсваш или нарязваш едно средно голямо карфиолче и го
запържво-задушаваш с около 30-40 г масло и малко олио за 10-тина минути,
добавяш 2-3 с.л. галета и още 5 мин. и накрая допълваш с още 30-40 г
нарязано топено сирене за 2-3 мин. и...добър апетит!"
Разбрахте, нали! :)
18 октомври 2012 г
Няма коментари:
Публикуване на коментар