XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ВИТАМИНОЗНА САЛАТА С ИЗВАРА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

понеделник, 6 август 2012 г.

ВИТАМИНОЗНА САЛАТА С ИЗВАРА


Съвсем прясна е. Едва от снощи.
Редихме трапеза с моята колежка, но само с леки блюда- все рак е лято и кому са нужни тежките храни. Не помня от кога не съм готвила. Изключвам „ нещо” приготвено набързо с домати и чушки. И довечера ще е така, лютичка ще кълцам. Та… отворих хладилника и в него се мъдреше само пакетче извара. Откъснах от градината пресни чушчици и кромидени перца и ето ти я салатата за ракийката :).

ПРОДУКТИ:
500 г извара
2 сурови чушки- 1 зелена и 1 червена
5- 6 пресни кромидени перца
2 скилидки чесън
свеж копър
черен пипер
сол
оцет
олио или зехтин

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Чушките, лучените перца, чесънът и копърът се нарязват на ситно.
Омесват се добре с изварата и овкусителите.
Друго няма какво да правите по нея, освен да си налеете по една „ ладна” ракийка и да го ударите на вечерен мързел, което никак не е малко :).
 5 август 2012 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар