XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПЕЧЕНИ ЧУШКИ С ДОМАТИ, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

петък, 17 август 2012 г.

ПЕЧЕНИ ЧУШКИ С ДОМАТИ, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ


Обожавам пресните салати, лютички и разядки, които внасят свежест и летен аромат в душата ми. Едно от тях е това-
ПЕЧЕНИ ЧУШЧИЦИ С ДОМАШНИ СОЧНИ ДОМАТКИ, ЧЕСЪН И ПОВЕЧКО МАГДАНОЗ.
Да си ги направиш ей така, с лекота и да топиш в тях дунапренени залци от топла питка и после... После ще станеш дебел, но ЩАСТЛИВО ДЕБЕЛ, защото през зимата и да искаш, няма да можеш да си похапнеш такава благина и затова- отивай в градината, набери една купа с червени доматки и бързо си я направи :). И СЕ УСПОКОЙ! :)
16 август 2012 г

2 коментара:

  1. Марги,любимо мое ястие...благодаря ,че ме подсети.Имам си зеленчуци от градината на мама и ще си го приготвя...
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. Не може да си отиде лятото, ако не си похапнем подобни летни и леки изкушения, Живе! И то пък приготвени от домашни зеленчуци. Не, престъпление ще да е! Поздрави и от мен! :)

    ОтговорИзтриване