XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЗАБУЛЕНИ ЯЙЦА СЪС СОС БОЛОНЕЗЕ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

сряда, 10 август 2011 г.

ЗАБУЛЕНИ ЯЙЦА СЪС СОС БОЛОНЕЗЕ

    Една вечер бях толкова изморена от работата през деня, но май нямах и " финансова сигурност" , та... гледах и се чудех какво да спретна за вечеря- хем да е бързо, хем да е евтино. Погледнах в хладилника ЯЙЦА. Отворих шкафа с подправките и сухите провизии и насреща пакетче СОС БОЛОНЕЗЕ за спагети. Хм, рекох си, що ли да не опитам пък тази комбинация? Сега ми е паднало!      Сварих яйцата без черупките в солена вода, т. е " забулих ги", поставих ги в чиния и върху тях полях соса, който направих по указанията на пакетчето, но без каймата. Ами да ви кажа, хареса ни ястието и си го изядохме с мерак :).

                                                                юли 2011 г

1 коментар:

  1. Любимото ястие на мъжа ми:)
    Марго, давай зимата да си спретнем едно събиране в северна БГ... кулинарките се събират, но я в Пловдив, я в Софето.... мисли по въпроса от сега:))

    ОтговорИзтриване